ALGA of Sweden

INNOVATIVE AND ORGANIC NATURAL PRODUCTS

NATURAL COSMETICS, FACE MASK AND SPA TREATMENT - ALL IN ONE PRODUCT

NYHETER

PREMIÄR FÖR VÅR NYA RECEPTBOK "MEDAN ANSIKTSMASKEN STELNAR"!

Denna mysiga lilla bok i A6 format innehåller 24 läckra recept på smarriga bakverk, snacks och läskande drycker. Dessa recept kan du svänga ihop snabbt och enkelt på bara 10 minuter när du är sugen på något gott, under SPASTUNDEN när t.ex. din ansiktsmask telnar, vid oväntat besök eller när det är din tur att fixa fikat på jobbet, föreningen m.m. Läs mer och beställ även hem boken HÄR.

WEBBSHOP

Basen i våra ansiktsmasker är gjord på alger och tång och de är 100% organiska, ekologiska och COSMOS-certifierade. Formulan i våra produkter är helt unik i sitt slag på marknaden och du finner inte dessa produkter någon annanstans. Specifik innehållsförteckning för respektive produkt hittar du här. Du blandar själv till din egen ansiktsmask och kan på så sätt skapa den perfekta spakänslan var du än befinner dig. Du är viktig, så glöm inte att ta hand om dig. Skäm bort dig själv och skapa en stund av egentid och använd våra uppfriskande ansiktsmasker för en maximal avkoppling.

HYDRATING FACE MASK

Savannah är en ekologisk "peel off mask" som är utvecklad för att ge din hy den perfekta boosten. Dess speciella formula bidrar till att din hy blir rikligt återfuktad.

REJUVENATING FACE MASK

Diamond är en perfekt ansiktsmask för dig som önskar en föryngrande effek. Aminosyrorna från Spirulina hjälper till så att nya hudvävnader stimuleras och har även en stark antioxiderande effekt.

FACE MASK WITH VITAMIN BOOST

Salonga är ansiktsmasken för dig som vill boosta din hy med marina mineraler, antioxidanter och alger, vilket hjälper din hy att bekämpa yttre aggressioner och åldrande

OFFERS

BEAUTY ACCESORIES

ÖVRIGT

COOPERATION PARTNERS