RECEPTBOKEN: Baka och laga på bara 10 minuter -medan ansiktsmasken stelnar -A6 format

I lager.
Antal: 45
109.00 SEK

89.00 SEK

Detta är faktiskt den PERFEKTA presenten till någon som du vill göra riktigt glad. Kanske är det någon i din närhet som behöver en uppmuntran just nu och varför inte passa på att ge även dig själv en fin gåva på samma gång. 

Denna mysiga lilla bok i A6 format innehåller 24 läckra recept på smarriga bakverk, snacks och läskande drycker. Dessa recept kan du svänga ihop snabbt och enkelt på bara 10 minuter när du är sugen på något gott, under SPASTUNDEN när t.ex. din ansiktsmask stelnar, vid oväntat besök eller när det är din tur att fixa fikat på jobbet, föreningen m.m.

Som en liten bonus så finns det även med några snabba och goda maträtter som du kan svänga ihop och som även de ta max 10 minuter att laga. Längst bak i boken ingår också ett INGÅR ETT GRATISPROV AV VÅR MAGISKA LERMASK "SALONGA"som boostar din hy samtidigt  som du har en kreativ stund i köket. Hur bra som helst, eller hur?!

Enligt vår testpanel skulle denna bok bli en riktigt dundersuccé och det har vi på ALGA of Sweden verkligen fått uppleva.

Beställ hem boken redan idag och njut sedan av vår grymma ansiktsmask och våra goda och smarriga 10-minuters recept!


SUPERBRA FAKTA:

*Bokens bilder och de ENKLA recepten gör att man blir sugen på att baka samt att glädjen stiger då det som sagt inte tar längre tid än 10 minuter att fixa supersmarrigt och hembakat fika. 

*Bokes rygg är sammansatt men spiralbindning vilket gör att boken inte stängs igen när du följer ditt recept. Du kan även enkelt vika boken samt ställa den upp på köksbänken medans du bakar.

*Bokens sidor har en blank yta vilket gör att du försiktigt kan torka av dem, ifall de skulle råka bli lite kladdiga. 

*Boken är i A6 format och är liten och enkel att ta med sig.

*Du kommer komma på ännu fler grejer som är bra med denna bok, när du väl har den i din hand.