INNOVATIVA OCH ORGANISKA NATURPRODUKTER

VÅRT HJÄRTA OCH FOKUS är att skapa produkter som håller en hög kvalitet och som ska ge ett utmärkt resultat. Samtidigt ska de vara prisvärda och enkla att använda. Att framställa produkter som lever upp till alla dessa önskemål är inte alltid det lättaste, men vi är övertygade om att de produkter som vi har arbetat fram kan besvara alla dessa önskningar. 

Vår kosmetik är rik på alger och tång. Dessa två ingredienser väl är kända sedan flera 1000 år tillbaka för sina goda, effektiva och läkande egenskaper. Vi har därför valt att framställa ansiktsmasker där basingredienserna är just dessa två. När vi framställde dessa produkter valde vi att kombinera alger och tång med andra organiska ämnen samt växter, för att kunna skapa unika, effektiva och konkurrenskraftiga  ansiktsmasker. Vi är stolta över vad vi har lyckats åstadkomma och vi vill även att du som läser detta ska kunna få en större uppfattning om vad det är som gör våra produkter till ett bra val för just dig. Beställ våra ansiktsmasker redan idag för att prova själv. 

Våra naturkosmetikprodukter är 100% ekologiska, organiska och är COSMOS-certifierade. 

Mer specifik innehållsförteckning om respektive produkt hittar du här

Vår naturkosmetik är även sammanlänkad med välgörenhet Läs mer om vårt spännande projekt här

Vi på ALGA of Sweden vill skapa en plattform med organiska produkter för både människor och djur.

Vi jobbar hårt för att naturen ska få ta mer plats i vår vardag genom de produkter som vi använder. Vi kommer att arbeta vidare på att skapa en plattform där vi framöver samlar en mängd olika organiska produkter för både människor och djur.  Vi har därför tagit ett beslut om att tillverka ett organiskt hundgodis vid namn VOVVEG så att även hundar kan få njuta av naturens goda. 


Vår produkt bygger på en mycket noga marknadsundersökning. Vi skickade bl.a. ut provpåsar till över 400 hundägare runtom i Sverige och resultatet var överväldigande. Denna otroligt positiva respons fick oss att inse att det fortfarande finns ett stort behov och en önskan om ett hundgodis som smakar gott, luktar gott och som även gör mycket gott.

 Läs mer om vårt organiska och eftertraktade hundgodis här