NÖJDA KUNDER

Här kan du läsa om vad några av dem som använder våra produkter tycker och tänker om dem. 
Vill du också dela med dig av din ALGA-upplevelse? Tagga oss på Instagram @algaofsweden.

Lägger ansiktsmasken varje vecka
Emelina, på Instagram känd som @emelinaseppanen är en tjej som är mycket medveten när det gäller skönhet och hälsa. Att ta hand om sitt inre likaväl som sitt yttre är något som Emelina är expert på och hon är ständigt på jakt efter skönhetsprodukter som kan skänka välbefinnande och kvalité. Vi på ALGA of Sweden blev därför väldigt glada när hennes utlåtande kom gällande vår ansiktsmask "Diamond" med anti-age effekt. Emelinas utlåtande; "För mig är det viktigt att både ta hand om in- och utsidan! Jag är så glad över att jag hittat en helt naturlig ansiktsmask som jag en gång i veckan använder för att ge min hy lite extra kärlek!"

KÖP STARTKITTET DIAMOND HÄR.

Mitt smink sitter bättre 
Ida Tid, på Instagram känd som @idatid är en tjej som älskar smink och skönhet. När man ser Idas bilder på hennes sida så ser man att detta är en cool tjej och man ser också att denna tjejen är väl medveten om hur man lägger en perfekt makeup.  Smink är viktigt för Ida, samt att sminket ska sitta bra under hela dagen. Ida är en mycket vacker tjej och tar väl hand om sin hy och är medveten vad den behöver och mår bra av. Därför var det extra spännande för oss på ALGA of Sweden då vi ville se om vår återfuktande ansiktsmask "Savannah" kunde skapa ännu bättre förutsättningar för Idas skönhet samt makeup.
Idas ord lyder:
"Jag älskar ansiktsmasken Savannah, masken gör min hud väldigt återfuktad då jag har väldigt torr hy annars. Den luktar väldigt fräscht och är skön att pensla på och dra av. Savannah är perfekt för min hy eftersom jag älskar att sminka mig och masken har gjort så mitt smink lägger sig finare på huden eftersom den är mer återfuktad än innan."

KÖP STARTKITTET SAVANNAH HÄR.

Helt klart min nya favorit

Andréa Maushake, på Instagram känd som @anndriiaa är en vacker tjej som älskar vackra saker. Vackra accessoarer som glittrar och glimmar, skor, kläder och övrig lyx, ja, hon är en riktig fashionista! Vi på ALGA of Sweden blev glada när vi läste rapporten från Andréa, eftersom hon är så medveten gällande lyx och kvalité.  Så här säger hon om vår ansiktsmask "Salonga" som är rik på alger, tång och mineraler:
"ALGA of Sweden’s ansiktsmasker har gett min hy en riktig glowup. Min favorit är Salonga som är en mask gjord av alger. Huden känns verkligen som ny efter bara en behandling och orenheter som finnar försvinner på ett kick. Detta är helt klart min nya favorit mask!"

KÖP STARTKITTET SALONGA HÄR.


Lätta att applicera 

Natalie Spahic, på Instagram känd som @nataliespahic är en tjej som gillar att leva livet och upptäcka nya saker. Skönhet är en stor passion och på hennes sida kan man, förutom hennes skönhet se många vackra bilder från fina ögonblick i Natalies liv.  Ett ögonblick som hon verkligen uppskattade var när hon för första gången testade vår ansiktsmask "Savannah". Så här beskriver hon den upplevelsen:
"Jag tycker om era ansiktsmasker jätte mycket! De är lätta att göra och applicera.  Det bästa är nog att det är en "peel off" mask. Min hy blir alltid len och får ett lyster efter jag använt era masker så era produkter kommer jag fortsätta med.
EXTRA: Det är inte många företag som skänker bidrag till andra i nöd det tycker jag är ett STORT plus!!"

KÖP STARTKITTET SAVANNAH HÄR.

    Snabbt resultat!
Charoline Älvsdahl, på Instagram känd som @charolinealvs är en härlig och inspirerande tjej, som beskriver sig själv som en "hippie soul and dreamer". Här kan ni läsa rapporten från Charoline gällande hennes test av vår algbaserade ansiktsmask vid namn "Salonga", som är rik på alger, tång och mineraler.  Här kommer rapporten från Charoline som gjorde oss på ALGA of Sweden mycket glada: 

"Älskar denna mask! Den är otroligt uppfriskande, stramar åt huden och resultatet syns! Finare linjer blir mindre synliga och min hy känns otroligt återfuktad. Älskar även att det är så naturliga ingredienser, det är viktigt för mig. Allt med den känns lyxigt och den här masken kommer bli en del av min hudrutin. Rekommenderar starkt!"    

    Luktar gott 
Wilma Oscarsson, känd på Instagram som @_wilmaoscarsson, gillar lyx och skönhet. På hennes Instagram kan ni se många olika bilder på Wilma där hon poserar i det senaste och snyggaste modet. Skönhet är som sagt något som Wilma uppskattar väldigt mycket. Därför är det så roligt för oss på ALGA of Sweden att hon har valt att testa vår återfuktande ansiktsmask vid namn “Savannah”. Detta är vad hon tyckte om vår ansiktsmask;
"Denna ansiktsmasken är väldigt fuktgivande och helt naturlig. Efter att man använt den så känner man sig väldigt ren och dessutom fräsch. Produkten luktar väldigt gott och tar väl hand om hyn."

KÖP STARTKITTET SAVANNAH HÄR.

        UNDERBART 
Nadja Axberg, på Instagram känd som @nadjaaaxberg
, är en tjej som älskar lyx och är väldigt medveten om vad som är inne eller ute på marknaden. På Instagram kan man se många olika bilder på Nadja där man tydligt märker att hon är en tjej som tycker att det är viktigt att man ska ta hand om sig själv och sin kropp. Vi på ALGA of Sweden tycker därför att det är roligt att hon har valt att testa vår ansiktsmask med effektiv anti-age effekt vid namn “Diamond”.

Nadjas tankar kring vår ansiktsmask med föryngrande effekt är; 
“Jag har fått hem denna underbara mask, någon av de bättre ansiktsmasker jag har testat. Den återfuktar bra samt att den är en “peel off mask” som tar bort orenheter.”


En av de mest eco-vänligaste ansiktsmaskerna  
Hanna Tornhammar, på Instagram känds som @skincares_blogg, är en tjej som är ett proffs inom hudvård. På hennes sida kan man se mängder av bilder på naturkosmetik och hon delar även gärna med sig av in kunskap. Glädjen blev stor hos oss på ALGA of Sweden när Hanna ville testa vår ansiktsmask "Salonga" som är rik på alger, tång och mineraler. Hanna har läsare över hela världen och skriver därför ofta sina inlägg på engelska. Hennes ord om vår ansiktsmask Salonga lyder:
"First of all I love blending my own mask, it adds an extra SPA feeling for me, and is also a gentle reminder to slow down and relax both when wearing the mask and before when preparing it. As much as I love the convenience of sheetmasks they aren't as eco friendly as this mask. This is one of the masks I would use on a SPA night at home when I really want to give myself a treat."

KÖP STARTKITTET SALONGA HÄR.


Härligt!

Louise Torin, på Instagram @louisetorin berättar här om sin upplevelse av den återfuktande ansiktsmasken "Savannah" från ALGA of Sweden.  Detta är Louise Torin, på Instagram hittar ni henne som @louisetorin.  Louise älskar hudvård och provar gärna det senaste på marknaden. Här ser ni henne i vår återfuktande ansiktsmask vid namn “Savannah”. Louise säger att hon verkligen gillar ansiktsmasken Savannah och att hennes hy känns fräsch, återfuktad och fick även ny lyster redan efter första behandlingen. Härligt!


          LYXIGT
Amanda Blom, på Instagram känd som @mandydoeshermakeup, är en tjej som verkligen ääälskar smink och hudvård. Därför känns det extra roligt för oss att detta proffs har testat just våra produkter. Hon skriver på sin profil på Instagram att hon är beroende av skönhetsprodukter, så självklart var det med glädje och spänning som vi väntade in hennes utlåtande. Här kommer Amandas tankar kring vår anti-agemask vid namn Diamond som hon testade;  "En otroligt uppfriskande mask, stramar åt huden vilket kommer ge en fantastisk anti aging effekt om man är ute efter det. Den luktar otroligt gott och gör att du känner dig ren och fräsch efter användningen. En riktigt lyxig upplevelse! 
Kan starkt rekommendera."

FRÄSCH HY!
Anna Smith, känd på Instagram som @hudvardstest, beskriver sig själv som en "hudvårdsjunkie". Hon testar gärna det som är nytt på marknaden och är inte rädd för att säga vad hon tycker om de olika produkterna som hon testar. Nu är det vår tur på ALGA of Sweden att få stå tillsvars för våra produkter. När Anna fick hem vårt startkit med sin ansiktsmask så var detta hennes spontana tanke; "Boxen har en härlig grön färg med exklusiva gulddetaljer och man känner sig harmonisk och redo för att lägga en underbar mask." Här kan ni få läsa hela Annas utlåtande om ansiktsmasken "Salonga" som är rik på alger, tång och mineraler.   Anna Smith, @hudvardstest fortsätter ;  "Jag stängde in mig i badrummet i myskläder och gjorde först en rengöring noggrant innan jag började blanda masken. Att den inte är färdigblandad älskar jag eftersom man slipper konserveringsmedel och dessutom blir ju konsistensen alltid som man vill ha den. Jag lägger masken med en pensel och bara njuter av den härliga gröna färgen. Masken är mild på huden men efter känns den så fräsch. Den är förvånansvärt enkel att tvätta bort och den kladdar inte ner handfatet som många masker kan göra. En mild men effektiv mask. För att göra hemmaspastunden ännu bättre så går 10% av vinsten till välgörenhet. Din egentid hjälper alltså kvinnor till ett bättre liv och du får en vackrare hud."

KÖP STARTKITTET SALONGA HÄR.


Wow!

Fashion, heminredning och familjeliv är något av alla de spännande saker som Caroline @carro_inspo skriver om på sin personliga blogg på Instagram. Läs här om hennes upplevelse av ALGA of Swedens produkter.  Caroline är en fashionista som verkligen har koll på vad som är inne samt ute på marknaden. Hon har haft en rad olika samarbeten med kända företag som hon marknadsför på sin Instagramsida. Därför är det extra roligt att hon har valt att testa våra produkter och även vill fortsätta att använda dem framöver. Hennes egna ord och upplevelse kring vår återfuktande mask "Savannah" lyder: "En väldigt enkel och fräsch mask som gav skillnad på hyn redan efter första gången. Jag har en väldigt kombinerad hy och blir lätt glansig. Efter användning av masken så har jag känt mig mycket lenare i hyn och inte alls lika glansig som innan."